מתכונים קלים וזריזים להכנת סנדוויצ'ים מנצחים

מי לא מכיר את הממרח שוקולד או הממרח גבינה - הכריכים הקלאסיים שאנחנו נוהגים להכין לעצמנו מדי יום? אך לעיתים נרצה קצת לצאת מגדרנו ולגוון את המבחר המצומצם ולשדרג את הכרכים לעבודה או לבית הספר או עבור מגשי אירוח לאורחים שמבקרים אצלנו. במאמר לפניכם מתכונים קלים להכנת סנדוויצ'ים לכל הזדמנות, חלקם יותר מושקעים וחלקם פשוט קלים ומנצחים. מוכנים? 

לאירוח, כריך קממבר 

אם אתם מארחים וממש אין לכם חשק להתחיל לבשל ומדובר בחברה או שתיים או זוג חברים שיושבים בסלון אצלכם על כוס יין, המלצתנו לשלב כריך קממבר מהסרטים. כריך פתוח או סגור, שאותו תכניסו לתוך המצנם ולאחר מכן תמרחו חמאה, קממבר ומעט דבש! תקשיבו זה מעדן!

סנדוויץ' אבוקדו וביצים קשות 

מדובר אם כן בשילוב מנצח ומזין ובכריך משוקע באמת!  בעונת האבוקדו כשהוא בשל ורך הוא נחשב באמת למאכל אנין במיוחד. ניתן לשלב אותו יחד עם ביצה קשה, מעט מיונז ועירית, למרוח על לחם קל והנה לכם כריך מנצח!

סלט טונה וביצים קשות

על מנת שהכריך שלכם יהיה באמת משביע, ביצים קשות וטונה יכולים להיות שילוב מעולה. מדובר בשילוב בריא במיוחד שכן הוא מכיל אומגה 3 וחלבון. כל אלה יחד עם מלפפון חמוץ חתוך דק ומעט מיונז על לחם שיפון או לחם קימל, חסה פרוסה על הממרח עם פלח עגבנייה- פשוט מושלמות!

כריך פסטרמה תוצרת בית

בתוך בגט מלא תוכלו להסתפק בפסטרמה מהסופר או מה שהכי יהיה מומלץ זה פסטרמה שהכנתם בעצמכם. את הפסטרמה תכניסו לבגט צרפתי ארוך על מצע של מיונז וחרדל, עם חסה ומלפפון חמוץ והנה לכם כריך בון בון!

כריך טחינה ודבש

אם חשקה נפשכם בחלווה טעימה למה שלו תכינו לכם כריך בטעם דומה ובריא במיוחד! מומלץ להכין על לחם מלא מרחו על הלחם טחינה גולמית ומעל זלפו דבש והנה לכם כריך מתוק ומזין במיוחד, ומה זה טעים!!

כריך סלט ביצים פשוט וטעים

סלט ביצים ניתן לשדרג כל הזמן עם ירקות טריים בתוך לחמנייה רכה. תכינו את ממרח הביצים ממיונז, ביצים ומעט מלח. חתכו רצועות של מלפפון חמוץ ופזרו מעט עירית- והנה כריך משודרג!

טוסט עגבנייה

כששגרת הסנדוויצ'ים לבית הספר מתחילה להימאס, תמיד ניתן לשבור אותה עם איזה טוסט נימוח, שלבו בטוסט קטשופ, גבינה צהובה וזיתים ועל מנת לשמור אותו פריך עטפו אותו בנייר כסף. לסרבני הקטשופ כמוני- שימו בולגרית או לחילופין פסטרמה.. שששש.... 

כריך חביתה

כריך חביתה יכול להיות הרבה יותר מושקע ברגע שתשלבו בתוכו גמבה טרייה, גרדו קישואים לחביתה, זרקו קצת תירס או פטריות וירקות. כל אלו בתוך לחמנייה או בגט צרפתי יסגרו לכם את הפינה!